АВТОПИЛОТ

Оценете
(0 гласа)
Написана от  Публикувана в: Общество

ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ ИМА ТАКОВА УСТРОЙСТВО В САМОЛЕТИТЕ. ЗАДАВАШ МУ ПАРАМЕТРИ НА ПОЛЕТА И МОЖЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С НЕЩО ПО-ДРУГО.

ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ ЗА НАС, БЪЛГАРИТЕ АВТОПИЛОТА Е НЕЩО КАТО ЗАМЕСТНИК НА ЛИПСВАЩОТО ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО. ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ, 45 ГОДИНИ ЛЕТЯХМЕ НА АВТОПИЛОТ И СЛЕД КАТО НИ ПРИЗЕМИХА ПРИНУДИТЕЛНО СЕ УСТАНОВИ, ЧЕ СМЕ 45 ГОДИНИ НАЗАД И ОЩЕ ТОЛКОВА ВСТРАНИ. РАЗБИРА СЕ, ОБВИНИХМЕ СЪВЕТСКИЯ МОДЕЛ АВТОПИЛОТ. ОТ 24 ГОДИНИ ПАК ЛЕТИМ, ПАРАМЕТРИТЕ СА ЯСНИ: ВАЛУТЕН БОРД, НАТО, ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ. ПРОВЕРЕНА РАБОТА, НЯМА ГРЕШКА. И КАКВО?...НИКАКЪВ ЛЪЧ НАДЕЖДА. НИКАКЪВ ЛЪЧ СВЕТЛИНА. ПЕРИОДИЧНИТЕ ПРИЗЕМЯВАНИЯ ПОКАЗВАТ, ЧЕ ПАК НЕ СМЕ ТАМ КЪДЕТО ИСКАМЕ ДА СТИГНЕМ. ДОБРЕ, ЧЕ ПОНЕ ПОКОЛЕНИЯТА СЕ СМЕНЯТ ИНАЧЕ ВПЕЧАТЛЕНИЕТО, ЧЕ САМОЛЕТА МАЙ СИ СТОИ НА ПИСТАТА И ДАЖЕ МАЛКО ВСТРАНИ ОТ НЕЯ, ЩЕШЕ ДА Е ПЪЛНО.

БЕЗПЪТИЦАТА ОБХВАНАЛА МАЙКА БЪЛГАРИЯ Е СТРАШНА. ДНЕШНАТА ПОЛИТИЧЕСКА КРИЗА, Е САМО ПРОЕКЦИЯ НА СЕРИИТЕ ОТ РАЗТЪРСВАЩИ РАЗКЪСВАНИЯ НА ВРЪЗКИТЕ КРЕПЯЩИ ОБЩЕСТВОТО В ЕДНО ЕДИННО ЦЯЛО. ВСЕКИ БЪЛГАРИН МОЖЕ ДА ИЗРЕДИ КУП ИКОНОМИЧЕСКИ, СОЦИАЛНИ, ПСИХОЛОГИЧЕСКИ, ДЕМОГРАФСКИ И КАКВИ ЛИ НЕ ОЩЕ ПРОБЛЕМИ. НО КОЛЦИНА СА ТЕЗИ, КОИТО МОГАТ ДА ДАДАТ НЯКАКВО АДЕКВАТНО РЕШЕНИЕ И КОЕТО Е НАЙ-ТРУДНО, ДА УБЕДЯТ НАРОДА, ЧЕ ТОВА Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ И ТО ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ С УСИЛИЯТА НА ВСИЧКИ.

ДНЕС ВСИЧКИ СПОРЯТ ПО ВЪПРОСА КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ. ВСЪЩНОСТ, ДАЖЕ НЕ СПОРЯТ, ЗАЩОТО ОТГОВОРИ ОТ РОДА НА: ПОЛИТИЦИТЕ, КОМУНИСТИТЕ, ОЛИГАРСИТЕ, МУТРИТЕ, ЧЕНГЕТАТА СА ВЕРНИ И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НЕВЕРНИ, ЗАЩОТО СА НЕПЪЛНИ. НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОТНОВО КАТО В ОТГОВОРА НА ВЪПРОСА: СЛЕД КАТО СМЕ ТОЛКОВА ВЕЛИКИ, ЗАЩО СА НИ ВРЪХЛЕТЕЛИ ТОЛКОВА НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ, ПОКАЗВАМЕ ЗАВИДНИ ПОЗНАНИЯ ПО ИСТОРИЯ, ГЕОГРАФИЯ И КАКВО ЛИ НЕ, НО НЕ ПОКАЗВАМЕ ДОБЛЕСТ ДА СИ ПРИЗНАЕМ, ЧЕ И ТОГАВА И СЕГА КАТО ОБЩЕСТВО СМЕ РАЗЕДИНЕНИ, НЕ ЗНАЕМ И НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ОБЕДИНИМ ОКОЛО ОНОВА ВАЖНОТО ЗА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС. ДОБРОВОЛНО И СЪЗНАТЕЛНО ДА СИ КАЖЕМ ПА-МАКАР И САМО В ГЛАВИТЕ СИ „АЗ БИХ СЕ ОТКАЗАЛ ОТ ТОВА, АЗ БИХ ДАЛ ОНОВА, АЗ НЕ БИХ НАПРАВИЛ ЕДИ КОЕ СИ". НАКРАТКО, АКО НЕ ЗНАЕМ КАКВО ИСКАМЕ, НЯМА КАК ДА ГО ПОСТИГНЕМ. И ЗА ТОВА СМЕ ВИНОВНИ НИЕ, КАТО ОБЩЕСТВО. А ТОВА ОЗНАЧАВА, АЗ, ТИ СЪСЕДА, ПРИЯТЕЛИТЕ И Т.Н. НИЕ ИМ ПОЗВОЛИХМЕ НА ОНЕЗИ, ЛОШИТЕ, ДА ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ЗНАЯТ. ЗАТОВА НЕ СЪМ ГОРД, А ГНЕВЕН. ПОДОБНО НА МНОГО ОКОЛО МЕН МОГА ДА ПРОДЪЛЖА ДА ЖИВЕЯ, КАКТО ДО СЕГА. НО НЕ ИСКАМ. СРАМ МЕ Е...

ЗАТОВА, ХОРА, ИДВА МОМЕНТ, В КОЙТО Е ПО-ДОБРЕ ДА ИЗКЛЮЧИМ АВТОПИЛОТА И ДА ПРЕМИНЕМ НА РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ. ВПРОЧЕМ...ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА?

Прочетена 2472 пъти Последно променена в Понеделник, 05 Август 2013 08:26

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.
Copyright © 2019 Граждански форум. Всички права запазени.
Created by Optimall Solutions